Skip to main content
Orar: Luni - Vineri 08:00 - 16:00
Telefon: 0359 199 199

IMONOVA - Oradea

Activitatea de administrare profesională de imobile, potrivit standardelor europene.
IMONOVA - Oradea

Despre IMONOVA

Înfiinţată în anul 2011, firma Imonova este specializată în servicii de mentenanță și întreținere a clădirilor. Interesul pentru a oferi servicii de calitate, și adaptabilitatea față de cerințele clienților, au fost tot timpul principalele noastre priorități.

Urmărim permanent să punem în aplicare cele mai noi trenduri în domeniile în care activăm astfel încât, în calitate de client, să beneficiezi de servicii de calitate, actualizate la cerințele momentului.

- Echipa IMONOVA Oradea -
administrare imobile

Clienții ne recomandă

Cu S.C. Imonova S.R.L. lucrăm, în baza contractului, din luna Mai 2012. În toată această perioadă S.C. Imonova S.R.L., a prestat servicii de calitate, la preț rezonabil, în condiții de seriozitate maximă. Nu am avut niciun reproș de făcut în aceastã perioadă. Mulțumim SC Imonova Srl și administratorului Marius Mladin, pentru serviciile prestate!
Asociația noastră este în colaborare cu firma IMONOVA, pentru servicii de curățenie, și servicii de întreținerea spațiilor verzi, firmă condusă cu multă competență și seriozitate, atât moral, cât și profesional... O recomandãm cu multă căldură!
Suntem mulțumiți de serviciile de întreținere a spațiului nostru comercial, prestate de cãtre firma IMONOVA. Sunt bine organizați, prompți la solicitãri. Spațiul este curat și ordonat.

Clienții noștri

Ared
Ared oferă apartamente noi de vanzare in Arad, Oradea. Blocuri noi, cu peste 2700 de familii care au ales cele mai bune apartamente inteligente.
Detalii
Muzeul Țării Crișurilor Oradea
Muzeul Ţării Crişurilor – complex muzeal şi instituţie subordonată Consiliului Judeţean Bihor – este un obiectiv cultural important al României.
Detalii
Orto Profil
Cu peste 20 de ani de experiență pe piață, compania OrtoProfil ocupă locul întâi în topul producătorilor și distribuitorilor de dispozitive medicale din România.
Detalii

Partenerii noștri

Harghita Holding
Harghita Holding este furnizorul de produse, servicii si solutii flexibile, integrate, personalizate si complete de curatenie oferind consultanta si sprijin profesional.
Detalii
Proutil Srl
Proutil Srl ofera o gama foarte variata de utilaje, consumabile si piese de schimb.
Detalii
ServExpert
ServExpert Sibiu este o firma specializata in vanzarea de echipamente profesionale pentru curatenie, aspiratoare profesionale, accesorii si solutii profesionale de curatenie
Detalii
Producătorul de confecţii, Compania Decitex din Oradea, un business cu capital franco-român, care produce mopuri şi lavete,
Detalii
Web Design Oradea
Proiectarea și construirea de produse personalizate și soluții digitale (site-uri, Soluții IT, hosting, backup de date) la nivel de top.
Detalii